Solafskærmning / Screens

Udvendige screens

En screen er i princippet et udvendigt rullegardin. Tidsløst design og høj funktionalitet er kendetegnende for SOLATEK screens. 

Fordelene ved SOLATEK screens er dels muligheden for at integrere solafskærmningen i facaden, så den næsten falder i ét med facaden - men også, at man har mulighed for at køre solafskærmningen op og derved opnå frit udsyn, når der ikke er behov for solafskærmning.
 
Forskellige typer
SOLATEK leverer og monterer mange forskellige typer screens - lige fra små enkeltfags moduler til store indbyggede screens.
 
Screendug
En SOLATEK screen kan leveres med mange forskellige dugdessiner. De er alle produceret i vejrbestandigt PVC belagt polyester eller akryl med en vægt på ca. 520 gram per kvadratmeter. Endvidere er de udført i svært brandbart materiale iht. DIN 4102 B1.
 
Dugene er vævet med en perforering, der gør at det er muligt at se igennem indefra og samtidig yde afskærmning udefra med ca. 85%
 
Fælles for føringsdele og afdækningskasetter er, at alle dele produceres af korrosionsbestandigt, overfladebehandlet aluminium, hvilket øger driftsikkerhed og levetid. 
 
Hvordan en screen virker kan du se i nedestående videoklip:
Solatek A/S | CVR: 33 95 21 55 | Markskellet 4, Bønnerup Strand, DK-8585 Glesborg  | Tlf.: +45 86 99 88 28 | info@solatek.dk