Solafskærmning / Lamelafskærmning / Type SW-05

Lamelafskærmning - SOLATEK Type SW-05

Solatek type SW-05 er lamelafskærmning med faste lameller. Denne type kan monteres som ‘ubrudte’ bånd direkte på facaden eller på bæreprofiler.

Solatek type SW-05 er en lodret solafskærmning med vandrette lameller - men kan i princippet også stå som lodret solafskærmning med lodrette lameller. Fælles for begge løsninger er dog, at lamellerne skal monteres faste i vinkel 0°, 15°, 30° eller 45°

Lameltyper:

  • Solatek Wing 190
  • Solatek Wing 300
Lamelafskærmning - SOLATEK Type SW-05
 
Fastgørelse
Solatek type SW-05 fastgøres til facade eller tilstødende bærende bygningsdel. Fastgørelsen udføres med lamelholder i fast forudsat vinkel på enten 0°, 15°, 30° eller 45°. Lamelholdere udføres i ekstruderet aluminium. Alle Solatek skærme konstrueres og dimensioneres i overensstemmelse med DS 409 og DS 410.
 
Det er vigtigt, at montageunderlaget for solafskærmningen kan optage dennes laster. Ansvaret for beregningen af den statiske påvirkning på bygningen udføres af rådgivende ingeniører.
 
Bevægelighed
Solatek type SW-05 udføres KUN med faste lameller og kun med ovenstående lameltyper.
  
Lameller i ubrudte linjer
Det særlige ved Solatek type SW-05 er, at med denne skærmtype, er det muligt at montere lameller foran facaden i lange ubrudte linjer - dvs. solafskærmningen ikke har nogle sektionsopdelinger. Denne montageform giver solafskærmningen et lettere visuelt udtryk og vil også på eksisterende bygninger syne mere integreret i facaden.
 
 
Overflader
Alle aluminiumsprodukter kan leveres med enten en anodiseret overflade eller en pulverlakeret overflade. Den mest almindelige anodiseringsform er naturanodisering, men aluminiumsprodukterne kan også fåes i bronze- eller guldanodisering. Lagtykkelsen til udendørs brug er ca. 20 my.
 
Med lakering tilbydes et ubegrænset farvevalg med meget gode kuløregenskaber. Pulverlakering er klart den dominerende lakeringsmetode ved overfladebehandling af aluminiumprofiler. Pulverlakering udføres med polyesterpulver. Lagtykkelsen er til udendørs brug ca. 60 my. Der er stort set ingen begrænsninger i farvevalget. Både RAL- og NCS skalaerne tilbyder et meget stort antal kulører.

Mere information

Eksempler på type SW-05
 
Beskrivelser (Word format):
Type SW-05 med faste lameller.doc
 
Tegninger:
 
Solatek A/S | CVR: 33 95 21 55 | Markskellet 4, Bønnerup Strand, DK-8585 Glesborg  | Tlf.: +45 86 99 88 28 | info@solatek.dk